Hotel Ramada Resort Kusadasi

Turkije – Kusadasi – ✔ 5 sterren

SKU: NVN_blank_32AATA_S19 Categorieën: , ,

Boek nu een goedkope vliegvakantie naar Turkije met Neckermann aan de beste voorwaarden met promotie in aanbieding. Het 5 sterren Hotel Ramada Resort Kusadasi hotel in Kusadasi te Turkije zal jou heerlijk en betaalbaar doen genieten.
Zalig genieten van een welverdiende vakantie naar een topbestemming en dat aan de laagste prijs? Met Vakantiestunter vind je steeds de beste tarieven en aanbiedingen voor jouw welverdiende vakantie naar Turkije Bekijk alles

  • Mooi hotel op kleine afstand van Kusadasi
  • Gezellig ingerichte kamers met hedendaags comfort
  • Laat je verwennen in de spa en kies uit talrijke sportfaciliteiten

Het Ramada Resort is een modern vijfsterrenhotel en is maar ca. 1 km verwijderd van het leuke en gezellige centrum van Kusadasi. Het resort beschikt over diverse zwembaden en een Aquapark met maar liefst 5 glijbanen voor veel waterpret!

Laat je verwennen in de spa en maak je keuze uit talrijke sportfaciliteiten, als tennis en basketbal, dus aan keuze is er geen tekort.

Het hotel heeft 1 hoofdrestaurant en 3 à-la-carterestaurants, waar de koks voor je klaarstaan met diverse thema’s. Daarnaast heeft het hotel 5 bars, waaronder The Koko Night Club waar je een dansje kunt wagen en kunt genieten van leuke muziek en heerlijke drankjes.

Aan de kinderen is ook gedacht, zo is er een miniclub, speeltuin en er zijn 2 aparte kinderbaden met glijbanen en waterspeeltoestellen.

Ramada Resort Kusdasi ligt op ca. 1 km van het bruisende centrum van Kusadasi met gezellige restaurants, bars en winkeltjes.

Accommodatiecode: 32AAT

Lees meer

Bekijk ook de promoties bij andere aanbieders


BEKIJK NOG EVEN DEZE AANBIEDINGEN


Aanbieders vergelijken = Besparen!